De W4R server & connectie vragen

Hoe betrouwbaar is de W4R verbinding ?

Onze meerdere T3 verbindingen zijn hoge kwaliteitsverbindingen van 4 verschillende netwerk-providers. Het zijn niet de algemeen gebruikte goedkope en dus minder betrouwbare 'frame relay' type, welke normaal gebruikt worden door kleinere ISP's. Deze 'frame relays' sturen Uw data vaak honderden kilometers over bomvolle wide area netwerken heen. Onze aansluitingen zijn snel en betrouwbaar. Op dit moment gebruiken we vier T3 lijnen en twee OC3 verbindingen.

Alle netwerk-providers zijn bekende kwaliteitsbedrijven die 24 uur per dag 7 dagen per week bemand zijn en te bereiken voor eventuele problemen op te lossen. Bovendien worden de lijnen voortdurend gecontroleerd om problemen vroegtijdig op te kunnen lossen.


Geeft W4R mij garantie dat mijn server voortdurend te bereiken is?

Het spijt ons, maar dat is helaas niet te realiseren, en er is verder ook geen enkele provider die U dat kan garanderen. Het internet is een netwerk van netwerken en niemand is er de baas. Dus zolang U niet van iedere netwerkprovider op het Internet de garantie krijgt, is een garantie van ons zinloos. Zelfs het sturen van een email gaat langs vele computers, routes, lijnen, kabels, circuits die door verschillende organisaties worden beheerd. Niemand kan de andere een garantie bieden.


Heeft W4R ook inbel faciliteiten ?

Nee, Hopelijk wordt het in de toekomst wel mogelijk via een landelijke provider in te bellen. Op dit moment is dat echter nog niet mogelijk.


Hoe kom ik op mijn account binnen ?

Zodra U toegang heeft tot de server kan U Uw files uploaden naar Uw server met standaard FTP programma's en Uw W4R account naam en paswoord. U kunt Uw documenten op Uw eigen computer bewerken en daarna uploaden. Met telnet kunt U documenten on-line veranderen. U komt, na inloggen met Uw account naam en paswoord, dan in een unix shell van waaruit U verder kunt.


Kan ik mijn eigen cgi's op mijn server gebruiken ?

U kunt Uw eigen cgi, pl, php scripts gebruiken. Uw scripts draaien vanaf Uw eigen cgi-bin. Als een script het functioneren van de server benadeelt zullen wij U vragen deze te verwijderen. We geven U bovendien een set met kant en klare cgi-scripts. We zullen eventuele nieuwe scripts verspreiden. Als Uw site specifieke eisen heeft, kunt U altijd even vragen of het mogelijk is op onze server.


Hoe is de server configuratie ?

Onze standaard server setup bestaat uit een Pentium Pro 200 of beter met 128MB ram of meer. We gebruiken Linux als operating system en Apache Server Software en Apache SSL(Stronghold) voor de secure servers.

Alle nieuwe web mogelijkheden wordt aan U medegedeeld.Terug naar de FAQ

'00 Internetional Internet Services
Lid van het Holland HyperBanner Netwerk
Lid van het Holland HyperBanner Netwerk